Ipari tárolók

 

Ipari tárolók ( L-TANK):

 

 
Az Alligator L-tank egy tároló rendszer, ami alkalmas minden nem agresszív folyadékhoz 300 m3-ig. Az egyszerű téglalap alakú L-tank megoldást biztosít, amikor egy gyors telepítésű, de hosszú élettartamú folyadéktárolásra van szükséges. Az alacsony formának köszönhetően, az L-tank könnyen illeszkedik a tájba.
Ezt a rugalmas, hajlékony anyagú tárolót nagyon könnyű telepíteni bármilyen szilárd és sík felszínre. Kemény felszínen védelmi réteg, geotextília ajánlott.
A szálerősítéssel megerősített anyag különösen alkalmas arra, hogy ellenálljon minden mechanikai erőnek, amely az L-tank használata során előfordulhat. A hosszú élettartam az ultraibolya sugárzás hatásai ellen garantált a maximális anyagstabilizációnak köszönhetően.
Albers Alligator az L-tank mindkét oldalát poliészter anyaggal vonja be. Ivóvíz tárolásához egy különleges minőségű anyag is rendelkezésre áll, mely megfelel az ivóvíz szabványos tárolási kritériumainak.
Albers Alligator, valamint Magyarországon az AKRONIM Kft szakemberei tanácsot nyújtanak a használathoz, kiürítéshez és a használat utáni takarításhoz.

Az L-tank alkalmazásának előnyei:

 

•  gyors, 1 napon belüli telepítés, üzembe helyezés

•  tájbaillő befoglaló méretek

•  hosszú élettartam, UV stabilitás

•  rugalmas, idöjárási viszonyoknak ellenálló anyag

•  elbontása, megszüntetése nem jár törmelékkel, hulladékkal

•  áttelepíthető más helyszínre, ha a felhasználónak erre igénye van.

 

Az L-tank telepítését Magyarországon az AKRONIM kft szakemberei végzik.

Röviden, ez a tároló rendszer egy megbízható, rugalmas, hajlékony és megfizethető tárolást biztosít az Önök tárolási gondjainak megoldására.

 

 
Akronim Környezetvédelmi és Kertészeti Kft.
Az ALBERS ALLIGATOR ipari tároló rendszerek magyarországi képvíselete